Worcester Park - phase 1, ground floor refurbishment, kitchen and cloakroom

Worcester Park - phase 1, ground floor refurbishment, kitchen and cloakroom Interior Styling, Kitchens, Design Services, Buildings & Renovations

Our clients were struggling with this space due to its size, odd shape and prominent features. Commissioning our Spatial Planning service realised a previously un-imagined scheme that made much better use of the available footprint. A walk-through utility room, new kitchen, dining & reception areas were incorporated into our design.

 

"The new double entrance doors to the living space are impactful yet understated"

Graeme Chalke,
Creative Director

Worcester Park - phase 1, ground floor refurbishment, kitchen and cloakroom
Worcester Park - phase 1, ground floor refurbishment, kitchen and cloakroom

The vision was to ensure that upon entering the space all of the areas had their own distinct identity yet had a feeling of unity. Our challenge here was down to the oddly shaped room, an older extension and prominent structural beams. The dropped ceiling allowed us to choose a concealed ceiling extractor, hide beams and accentuate the beautiful sunken track light from ‘Flos’.

We also refurbished & updated the downstairs cloakroom & hallway.

Back to projects
  • Worcester Park - phase 1, ground floor refurbishment, kitchen and cloakroom
  • Worcester Park - phase 1, ground floor refurbishment, kitchen and cloakroom
  • Worcester Park - phase 1, ground floor refurbishment, kitchen and cloakroom
  • Worcester Park - phase 1, ground floor refurbishment, kitchen and cloakroom
  • Worcester Park - phase 1, ground floor refurbishment, kitchen and cloakroom